Instrumentatie

COMECO Instrumentatie, producent van bekende en traditionele meetinstrumenten en sensoren voor vele automatiseringsapplicaties. De gehele instrumentatie productlijn, van meetsensoren tot uitleesunits en van voeding tot schakelmateriaal staat vermeld op deze website. Per product treft u hier alle beschikbare informatie aan. Heeft u specifieke vragen of wilt u meer weten, neemt u dan gerust contact met ons op.

Comeco Control Devices Comeco Probes

Control Devices

Probes

Comeco Transmitters Comeco Other Instruments

Transmitters

Other Instrumentatie

Voorbeeld Instrumentatie Applicaties

Met de instrumenten en sensoren van Comeco Instrumentatie zijn oplossingen te maken voor vele applicaties. Enkele voorbeelden, treft u aan onder Applications

Comeco Instrumentatie Application

Voor de productie heeft men een oppervalkte beschikbaar van 1600 vierkante meter, 300 m² kantoren. Momenteel vindt er ook productie plaats in Bulgarije, Duitsland en de VS. Comeco Instruments realiseert een jaarlijkse productie van meer dan 30.000 sensoren t.b.v. temperatuur, niveau en vochtigheid, 7000 besturingscontrollers, proces-indicatoren, timers, etc. en 4000 zenders. Alle geleverde temperatuursensors, vochtigheidsensors en druksensors worden door een geaccrediteerde laboratorium gekalibreerd.

Solinas Benelux BV

Solinas Benelux BV is de importeur van Comeco Instrumentatie voor de Nederland en België.
Wilt u meer informatie over Solinas Benelux BV, kijkt u dan eens op de website www.solinas.nl.
Via de webshop Machinedokter.nl zijn enkele producten van Comeco Instrumentatie online verkrijgbaar, kunt u het product niet vinden, wij voegen deze graag voor u toe.